Care este bărbatul perfect, în funcție de zodie

Atunci când vine vorba de compatibilități, astrele au și ele rolul lor. Astfel, anumite caracteristici ale horoscopului pot intui dacă partenerii sunt cu adevărat făcuți unul pentru celălalt.

Berbec

Femeia aflată în zona berbec este pasională, exuberanţa şi spontană. Pentru ea, ideal este un bărbat pregătit mereu pentru schimbare, fără prejudecăţi şi fără nici o limita.

De fapt, acest „nonconformist” trebuie să-i promită femeii Berbec nu fericire absolută, ci o viaţă deloc plictisitoare.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Berbec: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

 

Taur

Femeia aflată în zodia Taur vrea stabilitate şi refuză de multe ori schimbările. Liniştea îi oferă încredere.

De aceea, ea are nevoie de un bărbat cu picioarele pe pământ, sincer, corect, suficient de puternic încât să îi ofere confortul necesar.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Taur: Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Peşti.

 

Gemeni

Bărbatul perfect pentru femeia Gemeni trebuie, în primul rând, să fie pregătit să facă faţă dualităţii, versatilităţii.

Deştept şi cu spirit artistic, bărbatul pentru cea născută sub semnul astral Gemeni ar trebui să aibă o personalitate puternică, extrovertită.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Gemeni: Balanţă, Vărsător, Berbec, Leu şi Săgetător.

 

Rac

O femeie Rac are nevoie de un bărbat sensibil, dar puternic, spiritual şi totuşi pragmatic, o combinaţie perfectă între capacitatea de a-i oferi siguranţă şi talentul de a îi stimula latura emoţională foarte bine dezvoltată.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Rac: Taur, Capricorn, Scorpion, Peşti sau Fecioara.

 

Leu

Foarte puternice, femeile din Leu au nevoie de un bărbat şi mai puternic. Dar tăria de caracter a bărbatului ideal pentru ele constă, de fapt, în capacitatea de a se lasă dominaţi atunci când e cazul şi de a se impune când ele au nevoie de asta.

Tandru şi cu un statut social de care ele să fie mândre, bărbatul perfect ar putea fi: Berbecul, Săgetător, Balanţă, Gemeni.

 

Fecioara

Raţională, echilibrată, tenace, femeia Fecioara are nevoie de un bărbat responsabil, care să îi garanteze în primul rând un confort material.

Mai mult, acesta ar trebuie să îşi dorească foarte mult o familie şi să aibă numeroase resurse pentru a o formă aşa de frumos cum visează femeia Fecioara.

Ar putea să o facă fericită: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion sau Peşti.

 

Balanţă

Femeia Balanţă oferă mult partenerului şi o face atât de natural încât ai impresia că este un dat. Dar ea aşteaptă la fel de mult pe cât primeşte: bărbatul ideal pentru ea ar trebuie să fie mereu atent la detalii, la nevoile ei, la sentimentele ei cele mai ascunse.

Un bărbat sincer, echilibrat, informat, cu o vastă cultură şi gusturi rafinate ar putea să o păstreze pe femeie Balanţă pe termen lung.

Ar putea să se încadreze în preferinţele femeii Balanţă: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu sau Săgetător.

 

Scorpion

Înainte de toate, femeia Scorpion are nevoie de un bărbat care să o satisfacă din punct de vedere fizic, apoi psihic.

Informat, cult, disponibil 99% din timp, bărbatul perfect pentru femeia Scorpion trebuie să fie complex.

 

Săgetător

Principalul cuvânt pe ordinea de zi a Săgetătorului este „armonie”. Femeia Săgetător are nevoie de un bărbat care să ofere net mai mult decât primeşte, care să fie mereu pregătit să se reinventeze pentru a nu o plictisi şi căruia, nu în ultimul rând, îi place să călătorească.

Compatibilitate: Berbec, Leu, Balanţă sau Vărsător.

 

Capricorn

Că să îi câştigi inima unui Capricorn, trebuie să înveţi ce înseamnă fidelitatea absolută. Apoi, acest bărbat gata să renunţe la tot pentru ţine, trebuie să aibă şi resursele necesare pentru a o face pe femeia Capricorn fericită, câte puţin în fiecare zi.

Compatibilitate: Fecioara, Taur, Rac, Scorpion sau Peşti.

 

Vărsător

Avidă după nou, femeia Vărsător este fascinată de bărbaţii lângă care nu se plictiseşte. Ambiţios şi cu multă imaginaţie, bărbatul ideal pentru ea trebuie să aibă o fire aparte, ieşită din tipare.

Compatibilitate: Gemeni, Balanţă, Berbec sau Leu.

 

Peşti

Spiritual, spiritual, spiritual – asta vrea femeia Peşti de la bărbatul ideal pentru ea. Ceea ce înseamnă că acest bărbat trebuie să înveţe să citească în stele, cu sensibilitate să întreţină focul pasiunii şi cu inteligenţă statutul social.

S-ar putea încadra în preferinţe: Scorpion, Rac, Taur, Fecioara şi Capricorn.

 

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!