Horoscop Mitic

Tu ce fiinţă fabuloasă eşti în funcţie de zodie

 

Berbec – Fiinţa mitică: VÂRCOLAC

Puternic din fire, nativul din zodia Berbec este în horoscopul mitic o fiinţă extraordinară, jumătate om, jumătate lup. Legenda spune că în timpurile ancestrale, el făcea parte dintr-o rasă de oameni ce îşi puteau modifica forma, devenind extrem de puternici. Trăsătura de bază este păstrată de nativ până în ziua de astăzi, el trecând orice obstacol al vieţii.

Taur – Fiinţa mitică: DRIADA

Driada este fiinţa fabuloasă ce îl reprezintă pe nativul din această zodie. Nemaipomenit de frumoasă, ea înfăţişează spiritul copacilor. Legenda spune că dacă pomul al cărui spirit era aceasta murea, aşa se întâmpla şi cu driada. În amintirea sa, nativul din Taur este un mare iubitor de natură şi se simte puternic legat de rădăcinile sale.

Gemeni – Fiinţa mitică: ZÂNA

O fiinţă mitică magică şi micuţă, aceasta este nativul din Gemeni. În aproape orice legendă este înfăţişată cu aripi de fluture sau de insectă. Deşi nu poate să mintă, acest personaj de poveste este recunoscut pentru capacitatea de a manipula şi de a avea un discurs extrem de convingător. La fel se întâmplă şi cu reprezentantul dintr-o zodie precum cea a Gemenilor.

Rac – Fiinţa mitică: HARPIE

Nativul din această zodie este reprezentat de harpie, o făptură frumoasă cu aripi, ce trăia lângă mare. Harpiile reuşeau să atragă cu mare uşurinţă pe oricine datorită înfăţişării minunate, însă orice cucerire devenea victima lor. O dovadă că aparenţele înşeală, nu? O fiinţă gentilă poate avea o putere ieşită din comun.

Leu – Fiinţa mitică: NEFILIM

Nefilimul este copilul făcut de un om şi un înger. În legendă este o fiinţă înaltă, frumoasă, cu aripi retractabile. Este cunoscută pentru caracterul pasional şi aventuros. La fel ca şi nativul din această zodie, nefilimul este puternic, frumos, orgolios şi iubitor de lux.

Fecioara – Fiinţa mitică: GNOM

Gnomul este un spiriduş mitic ce trăieşte departe de societate, însă ajută oamenii ori de câte ori are ocazia. Este un personaj cu un aspect plăcut şi iubeşte pacea. Trăieşte, la fel ca nativul din această zodie, după propriile valori şi preţuieşte, în primul rând, logica.

Balanţa – Fiinţa mitică: SILF

Această fiinţă, cunoscută în limbajul mitic drept elementul aerului, este protectoarea frumuseţii, dar şi a vanităţii, a propriului orgoliu. Ea pune mare accent pe aspect şi pe formarea primei impresii în interacţiunea cu cineva. La fel, este responsabilă pentru formarea norilor.

Scorpion – Fiinţa mitică: VAMPIR

Ca şi nativul din această zodie, vampirul emană o intensă  atracţie fizică. Deşi nu îi poate forţa pe cei din jur să facă ceea ce el îşi doreşte, este o fiinţă extrem de persuasivă şi deţine numeroase arme psihologice. Misterios şi sexy, aşa este vampirul, dar şi Scorpionul.

Săgetător – Fiinţa mitică: CENTAUR

Jumătate om, jumătate cal, acest personaj mitic este reprezentarea vizuală a puterii raţiunii asupra instinctelor animale. Astfel, nativul din această zodie este un bun profesor sau filosof, fiind totuşi copleşit de cele mai multe ori de natura sa instinctivă.

Capricorn – Fiinţa mitică: SATIR

Personajul mitic satir este o fiinţă jumătate om, jumătate ţap. Legenda spune că el era înclinat spre plăcerile dionisiace (fiind chiar prieten cu Dionisos) şi, de cele mai multe ori, făcea numeroase excese. Totuşi, înaintând în vârstă, devenea din ce în ce mai responsabil. Aşa să fie şi cu nativul născut în această zodie?

Vărsător – Fiinţa mitică: ANDROID

Parte om, parte robot, reprezentantul pentru această zodie este mai inteligent, mai puternic şi mai atrăgător decât omul. Totuşi, îi lipsesc emoţiile şi are lipsuri şi în ceea ce priveşte creativitatea. De multe ori, se revoltă în faţa erorilor umane şi arată acest lucru pe şleau. Este revoluţionar.

Peşti – Fiinţa mitică: SIRENA

Şi ultimul semn din zodiac este reprezentat tot de o fiinţă duală, de această dată jumătate om, jumătate peşte. Sirena este extrem de cunoscută de toţi cei care au intrat, măcar o dată, pe tărâm mitic. Ea aparţine mării şi este mult spirituală faţă de oameni, posedând o voce care vrăjeşte pe oricine.

 

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!