Oferta Horoscop Compatibilitate

Horoscopul relațional este un studiu de compatibilitate astrologică între două persoane. Se întocmește în funcție de data și locul nașterii fiecăreia dintre cele două persoane și cuprinde:

  • compararea temelor natale ale celor două persoane și calcularea indicelui de compatibilitate;
  • interpretarea interaspectelor planetare, cu evidențierea punctelor tari ale relației, dar și a punctelor slabe, care necesită mai multă atenție și anumite eforturi pentru ca relația să meargă bine;
  • recomandări pentru o relație cât mai armonioasă.
  • pentru analiza compatibilităţii se vor întocmi cele doua astrograme, folosindu-se apoi atât metoda suprapunerii celor două teme astrale, cât şi astrograma compusă a relaţiei.
  • studiul de compatibilitate oferit are sens doar într-o relaţie sentimentală între două persoane ce se cunosc şi îşi doresc o relaţie!
  • pentru întocmirea unui Horoscop Compatibilităţii, trebuie să precizaţi numele mic ale celor două persoane, data, ora, anul şi localitatea naşterii amândorura. Dacă nu cunoaşteţi cu exactitate ora de naştere, aproximările orei trebuie să includă ora în explicit, şi nu formulări tip “după-amiază”, ci orele 16 +/- 2 ore. Dacă unul din parteneri nu îşi cunoaşte ora, vom folosi în mod implicit miezul zilei, iar precizia horoscopului va fi mai mică. Pentru Localităţi, specificaţi şi cel mai  mai apropiat oraş pentru a se exclude confuzia între localităţi cu acelaşi nume.

IMPORTANT: Un horoscop NU CONTINE detalii de genul: nume de persoane implicate, litere, initiale legate de evenimentele care ar putea fi prezentate. El conţine Interpretări și recomandări detaliate.

 

COMANDA HOROSCOPUL completand formularul. Achiţi contravaloarea acestui serviciu în avans după coordonatele de plata transmise prin email la primirea comenzii.

 

Preț: 100  50 Lei

 

Comanda Horoscopul Tau

 

error: Content is protected !!