Oferta Horoscop Progresat

Horoscopul Progresat se adresează persoanelor interesate de predispoziţiile astrale curente şi reprezintă interpretarea cea mai amplă a situaţiei actuale a nativului.

 

  • Astrograma Progresată foloseşte medoda Progresiei Solare, şi se adresează persoanelor care doresc să îşi cunoască predispoziţiile prezentului, dar şi ale viitorului.
  • În plus faţă de Horoscopul Natal, cel Progresat este folosit în combinaţie cu metoda tranzitelor actuale de pe cer ale planetelor în raport cu progresia solară a astrogramei natale.
  • Horoscopul Progresat se extinde cu predispoziţii pe un interval de 1 an în viitor începând din momentul întocmirii astrogramei, folosind metoda suprapunerii tranzitelor curente.
  • Se vor evidenţia principalele elemente ale astrogramei şi semnificaţiile lor, cât şi principalele aspecte interplanetare.
  • Pentru întocmirea unui Horoscop Progresat, trebuie să precizaţi numele mic, data, ora, anul şi localitatea naşterii. Dacă nu vă cunoaşteţi ora de naştere, întrebaţi-vă părinţii, rudele apropiate care ar putea şti. Aproximările orei trebuie să includă ora în explicit, şi nu formulări tip “după-amiază”, ci orele 16 +/- 2 ore. Dacă nu vă cunoaşteţi ora, vom folosi în mod implicit miezul zilei, iar precizia horoscopului va fi mai mică. Pentru Localitate, specificaţi şi cel mai  mai apropiat oraş pentru a se exclude confuzia între localităţi cu acelaşi nume.

 

IMPORTANT: Un horoscop NU CONTINE detalii de genul: nume de persoane implicate, litere, initiale legate de evenimentele care ar putea fi prezentate. El conţine Interpretări și recomandări detaliate.

 

COMANDA HOROSCOPUL completand formularul. Achiţi contravaloarea acestui serviciu în avans după coordonatele de plata transmise prin email la primirea comenzii.

 

Preț: 200  150 Lei

Comanda Horoscopul Tau

 

error: Content is protected !!