Semne ca este momentul sa-l parasesti, în functie de zodia lui

Pesti

Nativul din pesti devine irascibil, melancolic si stresat când se afla într-o relatie din care vrea sa iasa. Îti vei da seama ca este momentul sa-l parasesti daca observi ca este nemultumit de absolut orice ai face si îti gaseste defecte la orice pas.

 

Berbec
Daca accesele de furie ale iubitului tau din zodia berbecului sunt din ce în ce mai dese si mai serioase, este un semn clar ca nu mai are rabdare cu tine si nici nu te mai vrea prin preajma. Este cazul sa-i spui tu “Adio!” si sa-ti vezi de viata ta!

 

Taur
Cuvintele iubitului tau din taur sunt din ce în ce mai taioase si acide? Aceste lucru îti arata faptul ca nu prea mai este îndragostit de tine, dar nu are curaj sa-ti spuna direct asta si îi este teama sa auna capat relatiei. Fa-o tu!

 

Gemeni
Daca iubitul tau din gemeni te ignora exagerat de mult si este foarte irascibil, acid si nervos în preajma ta, este un semn ca nu prea mai apreciaza prezenta ta. Fa-l sa descopere ce a avut si ce a pierdut!

 

Rac
Când este cu adevarat îndragostit, barbatul din rac este de-a dreptul dependent de femeia pe care o iubeste. Dar daca este mai tot timpul plecat si nu se sinchiseste de faptul ca uita sa-ti dea un semn de viata cu zilele, este clar ca trebuie sa-i dai papucii!

 

Leu
Nu este dificil sa-ti dea seama ca iubitul tau din zodia leului nu te mai iubeste. Te va trata fix ca pe o straina, tu vei afla ultima detalii importante din viata lui, adesea de la prieteni, si se va comporta de parca ar fi singur si disponibil. Este cazul sa-l lasi cu ochii în soare!

 

Fecioara
Sunt foarte dureroase momentele în care îti dai seama ca un barbat din zodia fecioarei nu te mai iubeste. Este excesiv de critic, rautacios, iar cuvintele lui vor fi atât de dure încât te vor aduce în pragul depresiei. Pune capat unei astfel de relatii!

 

Balanta
Infidelitatea este un semn dur pe care îl primesti din partea unui barbat din balanta care nu te mai iubeste. Nu are curajul sa-ti spuna asta si nici sa încheie relatia, dar va pleca la “vânatoare” de posibile partenere fara nicio remuscare.

 

Scorpion
Barbatul din scorpion este foarte dur atunci când nu mai iubeste. Nu este deloc dispus sa trateze o astfel de situatie cu blândete si cu siguranta îti va arata printr-un comportament rautacios ca nu te mai vrea lânga el.

 

Sagetator
Nativul din sagetator îsi va pierde foarte repede rabdarea cu tine, se va enerva usor, iar toate astea în momentele în care nu te ignora cu desavârsire. Daca nu pricepi ideea, atunci probabil îti va trânti direct în fata ca nu te mai iubeste sau ca s-a îndragostit de altcineva.

 

Capricorn
Pentru ca nu prea se pricepe sa discute cu blândete despre subiecte delicate, barbatul din capricorn se va refugia complet în munca sau va fi mai tot timpul plecat departe de tine, probabil tot în interes de serviciu. Daca este foarte rece si distant, este un semn clar ca nu mai apreciaza prezenta ta în viata lui

 

Varsator
Barbatul din zodia varsatorului zboara din floare în floare fara nicio remuscare, daca nu te mai iubeste. Îti dai seama ca este cazul sa pui capat relatiei când observi ca flirteaza fara jena cu alte femei chiar si când este de mâna cu tine!

 

 

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!