Confidential word cloud concept

Termeni şi Condiţii

GDPR

 

Politica de confidenţialitate

Pe Horoscoape.Ro vă este asigurată confidenţialitatea informaţiilor şi vă este garantată securitatea datelor. Politica de confidenţialitate a Horoscoape Romania este descrisă mai jos. Orice schimbări ale acesteia va vor fi aduse la cunoştinţă imediat prin intermediul paginii noastre web.

1. Pentru a comanda un Horoscop,  utilizatorul trebuie să completeze formularul postat pe Horoscoape.Ro cu date personale reale.  Această condiţie este necesară şi obligatorie pentru crearea unui Horoscop personal pe site-ul nostru.

2. Horoscoape Romania nu furnizează, nu vinde şi nu oferă datele dumneavoastră personale sau adresa dumneavoastră de e-mail (obţinute prin intermediul site-ului) către terţe  persoane fizice sau juridice.

3. Horoscoape Romania îşi rezervă dreptul de a utiliza informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la comanda unui horoscop personal, în scopul elaborării de estimări demografice despre utilizatorii site-ului şi a îmbunătăţirii serviciilor oferite, respectând prevederile legale aflate în vigoare.

Pentru orice alte nelămuriri sau clarificări referitoare la politica nostră de confidenţialitate, ne puteţi contacta la adresa de e- mail: office@horoscoape.ro

 

Protecţia datelor personale

Este conform legilor Române (Legea nr. 677/2001 şi Legea nr. 506/2004) şi a Regulamentului Internaţional privind GDPR.

În cazul în care nu sunteţi de acord, NU completaţi formularul ce vă solicită informaţiile cu caracter personal, în cazul în care completaţi acest formular vom considera că aţi fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal înscrise în conţinutul formularului în cauză. În cazul în care nu sunteţi de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate şi/sau transmise.

Comenzile de horoscoape nu sunt stocate nicăieri.

 

Disclaimer

 

Statutul nostru juridic

Nu promovăm şi Nu tolerăm activităţile de natură să încalce dreptul de autor, Horoscoape.Ro colaborează cu titularii de drepturi pentru limitarea oricăror pierderi suferite, reale sau potenţiale. În acord cu legislaţia ţării, ne obligăm să îndepărtăm orice fişier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizaţiile care-i reprezintă, în termen de 48 de ore de la notificare.

Raportează

Dacă va găsiţi în situaţia descrisă, şi consideraţi că unul din fişierele transferate de către utilizatorii noştri se face cu încălcarea drepturilor dumneavoastră legale, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj la adresa de email de mai jos. Este obligatoriu să includeţi adresa fişierului pe site-ul nostru, aşa cum apare în bara de adrese a browser-ului, precum şi copii scanate ale documentelor din care să reiasă că sunteţi titularul drepturilor asupra fişierelor în cauză.

– Notificările anonime sau de la terţe persoane nu sunt luate în considerare

– Horoscoape.Ro nu are abilitatea sau obligaţia legală de a verifica dacă operele sunt transferate cu consimţământul titularului de drepturi, în lipsa unei reclamaţii directe de la acesta, sau de la reprezentanţii săi legali.

Cererea dumneavoastră va fi analizată în termen de 48 de ore de către administratorul Horoscoape.Ro, şi dacă va fi gasită întemeiată, fişierul va fi îndepărtat.

Notificările vor fi trimise pe adresa: office@horoscoape.ro

 

Politica de livrare

Livrarea Horoscopului se face în termen de 1 – 2 zile din momentul confirmării comenzii. Pentru comanda unui Horoscop trebuie sa luaţi în considerare şi termenul de execuţie.

Datele dumneavoastră solicitate de către noi (data, ora şi locul naşterii) sunt imperios necesare pentru întocmirea astrogramei (indiferent de tipul horoscopului) şi se supun legii protejării datelor cu caracter personal.

Nu se percepe taxă de livrare, comenzile la Horoscoape fiind trimise pe adresa de email (în format pdf sau office) introdusă la început în formular.

Orice comandă de Horoscop nu este “returnabilă” şi nu se poate anula!

Pentru orice alte întrebări şi lămuriri suplimentare nu ezitaţi să ne scrieţi: office@horoscoape.ro

DMCA

 

Administratorii Horoscoape.Ro nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind găzduit nici un fişier care încalcă drepturile de autor sau legea copyright-ului.

Dacă sunteţi de părere că pe acest site se găsesc materiale pentru care aveţi drept de autor, vă rugăm să contactaţi administratorul site-ului şi să precizaţi locaţia exactă a materialului, iar acesta va fi şters în cel mai scurt timp!

Informaţiile obligatorii în cerere:

Numele şi adresa URL exactă (a materialului dvs. cu drepturi de autor)

Informaţii de contact, astfel încât să vă putem contacta (adresă, telefon şi e-mail).

Dovada clară că deţineţi dreptul de autor pentru acest conţinut sau dovada că sunteţi un reprezentant legal al persoanei / companiei care deţine acest material.

Pentru o astfel de cerere, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la pagina de contact.

Vă sugerăm ca, dacă într-adevar doriţi să eliminaţi permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, să contactați administratorul de la URL-ul exact în care materialul dvs. cu drepturi de autor este găzduit.

Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce şi la eliminarea de pe internet a materialului video,audio sau text pentru care aveţi dreptul de autor.

All claims of copyright infringement on or regarding this Website should be emailed to: office@horoscoape.ro

Regulament – Drepturi si Obligatii

 

1. GENERAL:

 

 

a) NU suntem responsabili pentru materialele şi informaţiile adăugate de către dumneavoastră. Vă asumaţi întreaga  responsabilitate atât pentru ele cât şi pentru legalitatea lor.

b) Este interzisă orice activitate care contravine Legilor române aflate în vigoare.

 

 

3. COMMENT:

Acesta este un “serviciu” gratuit oferit de Horoscoape Romania!

Sunt interzise:

a) Spam-urile, atacurile abuzive asupra user-ilor.

b) Discuţii sau informaţii despre substanţe ilegale şi/sau activităşi ilegale, conţinut extrem de natură sa afecteze psihic, conţinut sexual explicit.

c) Injuriile sau exprimarea vulgară.

d) Limba oficiala este limba română. Folosirea altor limbi se va limita doar la citate. Utilizarea limbii române şi exprimarea corectă este o condiţie de bază şi trebuie respectată. Dupa semnele de punctuaţie folosiţi spaţiul; Începeţi fraza cu literă mare.

e) Reclama de orice fel, link-urile către alte site-uri, distribuirea de materiale pornografice sau a materialelor fără Copyright.

f) Dacă nu sunteţi de acord cu afirmaţiile vreunui membru, combateţi comentariul cu argumente şi nu atacaţi persoana!

g) Dacă una sau mai multe persoane încalcă regulamentul, sesizaţi-ne urgent acest lucru.

 

Orice încălcare a regulamentului  duce la blocarea ip-ului temporară/definitivă.

 

error: Content is protected !!